Recents in Beach

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019. Hai, rasanya aku belum lagi beraya dengan pembaca-pembaca blog Kataubaid kan. hehe. Jadi hari ini, Aku nak beraya dengan korang tau.

Dengan ucapan,

" Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca blog kataubaid.com "

" Segala kekurangan dan kesalahan kami harap di maafkan ya "

Kita kosong-kosong tau.

Raya Kali ni tak semeriah tahun-tahun sebelum ini.
Sebabnya tahun ini, kami beraya tanpa Abah..


Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019


Abah aku meninggal dunia pada bulan Mac yang lalu sebab sakit Cancer. Jadi kami pun masih dalam mood bersedih dan tak mampu nak buat apa-apa.

Hanyalah duduk termenung menunggu orang datang rumah. hehe

Yang pergi tetap akan pergi,
Yang tinggal kena teruskan hidup ni.

Rindu memang rindu,
Tapi dah nak buat macam mana, itulah hakikat kehidupan.

Kena telan dan hadam baik-baik.

Oh ya, Korang raya di mana tahun ni ?
Jom lah komen dekat bawah ni, nanti aku baca ya.

Akhir sekali, Aku harap sangat hari raya korang akan menjadi raya yang terbaik berbanding tahun-tahun sebelum ini.

Selamat Hari Raya.

Post a Comment

4 Comments

  1. Selamat Hari Raya..Maaf zahir batin..tahun ni giliran rumah mertua..betul..yang tiada itu pengakhirannya..setiap yang hidup..namun memang tak boleh dinafi rasa gembira itu akan berkurang..

    ReplyDelete