Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum. Malam ini akan ditayangkan episod akhir drama cinta bukan kristal. Ramai yang tak sabar nak tengok kesudahan kisah cinta Adrien dengan sofea disamping orang ketiga iaitu Aryana.

Sepanjang minggu ini, boleh dikatakan jalan cerita drama ini semakin menurun. Mungkin sebab dah nak habis kan. masa dengan klimaks tu, memang best juga menonton hehe.

Kesudahan cerita ni menjadi persoalan adakah Sofea akan bermadu dengan Aryana atau tidak?

aku boleh puji Sofea, sebab dia sanggup terima orang ketiga dalam keluarga dia.

Aku suka perkara positif yang ada pada sofea.

Aryana ?

Geram aku nak layan budak ni.

Episod Akhir Drama Cinta Bukan Kristal


ada ke patut nak kawin dengan laki orang.

Tahu lah, lelaki boleh kawin banyak.

tapi cara kau tu salah.
sampai look down isteri si adrean tu.

ish

Adrian ?

Sebagai lelaki, aku faham apa perasaan dia.
cewah !

Bila sunyi, dia akan cari orang lain.
Tapi bila dah dapat kedua-dua, dia lagi pening.

hahaha

lantak kaulah adrian.

Aku suka satu lagi watak dalam cerita ni,

watak dia adalah Mak kepad Syafiq.

hahaha

Aku suka sebab mulut dia laser kemain.
kesian Ketua Kampung kena layan ayat pedas dia.

hahaha

Mak Idah??

Tolong sorang sepak muka dia dalam episod last ni. hahahaa

kalau dapat, memang kena stalight dengan aku. hehe

Kesimpulan yang aku boleh buat sebelum episod akhir malam nanti adalah bila ada masalah keluarga , sebolehnya kita jangan lari. hadap sehingga selesai.

Yang kedua, orang lelaki kalau ada isteri sebaik sofea, tak yah lah kawin lain. itu cukup dah membahagiakan anda.

Yang ketiga, orang lelaki HARAM mengorat BINI orang ! Jangan jadi macam faiz, Sofea dah kawin, kau move on jer lah...

kan dah jadi fitnah dah.

Haaaiihh

itu pun nak ajar ka.
hahaha

Tak sabar lak nak tengok pengakhiran cerita ni.

LIVE STREAMING.

Bagi yang nak tengok cinta bukan kristal episod akhir secara live streaming. anda boleh tengok dekat sini petang nanti. aku akan update kemudian.

Like juga page kami >> KATA UBAID << untuk live streaming.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment