Type something and hit enter

author photo
By On
Cerekarama Fatonah Azali TV3. Drama ini telah ditayangkan beberapa kali sebelum ini, tapi cerita ini diulang sekali lagi minggu ini.. tak larat dah nak tengok cerita ulang-ulang ni kan. hehehe

tapi jalan cerita cerekarama fatonah azali ni memang best. Ditambah pula dengan pelakon yang membintangi drama ini adalah Nad Zainal dan Redza Rosli, fuhhh memang terbaik lah.

Ramai yang nangis tengok cerita ni tau !

Cerekarama Fatonah Azali TV3


Pelakon

senarai pelakon cerekarama fatonah azali adalah seperti Nad Zainal, Redza Rusli, Zaibo, Raja Azura,
Sharifah Sakinah, Kay Maria, Mustaqim Bahadon, Ferth Jasni, Shabeck, Zamri Mac Am.

Sinopsis

Sinopsis Drama Fatonah Azali adalah mengisahkan tentang Azali yang pulang ke kampung halaman setelah 7 tahun.

Bila lama tak balik kampung, maka banyak lah yang telah berubah. dia terkejut bila dapat tahu yang ayahnya telah berkahwin dengan Fatonah yang jauh lebih muda dari ayahnya itu.

Namun kebahagian itu tak kekal lama, selepas bapa azali meninggal dunia, fatonah jadi lain dan atas permintaan bapanya, azali menjaga fatonah seperti ibu kandungnya sendiri.

walaupun keadaan fatonah bukan seperti manusia biasa yang lain.

Info Drama 

Tarikh : 22.9.2018
Masa : 9 Malam

Live

Kalau nak tengok live dekat tv3, anda boleh layan link dekat bawah ini.

- kami akan kemaskini kemudian -

Kalau nak tengok terus sebab ini cerita ulangan, anda boleh layan dekat video dibawah ni ya.




anda tengok dulu, lepas kita tengok part mana yang paling sedih ya. hehehe

jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk link live streaming.

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

Click to comment