Type something and hit enter

author photo
By On
Hai, lama kita tak dengar mengenai kumpulan Forteen kan. Mungkin sebab lama tak muncul di kaca televisyen dan sebagainya. jadi, kali ini kami nak kongsikan dengan anda mengenai biodata ahli kumpulan forteen yang akan menyertai Rancangan Gegar Vaganza 2018 nanti.

Kumpulan Forteen terdiri daripada 4 orang ahli iaitu One, Ameer, Lufias dan juga Izzue Islam. Kesemua mereka bergabung dan membentuk sebuah band nyanyian. Berikut merupakan Biodata ahli kumpulan Forteen.

Biodata Penuh Kumpulan Forteen Peserta Gegar Vaganza 2018





Biodata One Kumpulan Forteen


Nama : Muhammad Ridzuan Sharifuddin
 Nama Panggilan : One
 Tarikh Lahir : 20 September 1986
 Asal : Ipoh , Perak


Biodata Ameer Kumpulan Forteen


Nama : Mohamad Arif Ameerias Azhar
 Nama Panggilan : Ameer
 Tarikh Lahir : 9 Oktober 1990
 Asal : Kota Bharu , Kelantan



Biodata Lufias Kumpulan Forteen


Nama : Saiful Ridzuan Abdul Hamid
  Nama Panggilan : Lufias
 Tarikh Lahir : 10 Jun 1989
Asal : Melaka

Biodata Izzue Islam Kumpulan Forteen

Nama Sebenar : Muhammad Izzul Islam Mazlan
Nama Panggilan : Izzue Islam
 Tarikh lahir : 2 Jun 1990
 Berasal dari : Kota bahru, Kelantan


Muda-muda lagi diorang ni sebenarnya. hehe
Tak sabar nak tengok kumpulan Forteen yang akan bertanding dalam GV musim ke 5 nanti.

Jom like page kami >> Kata ubaid << untuk tengok Gegar vaganza nanti !

Peminat-peminat forteen, jom share entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain. Boleh lah kenal penyanyi-penyanyi kesayangan anda ni kan.

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

nak tengok jg nanti program ni

Click to comment