Type something and hit enter

author photo
By On
Cerekarama RETAK. Malam ini, untuk slot cerekarama akan ditayangkan drama bertajuk 'RETAK'. Kenapa dengan retak ? haaa, kalau nak tahu boleh baca dekat bawah ini. malam ini juga kita dapat tengok gandingan Azrel Ismail dengan Ayda Jebat tau.

mesti best kan.
dua-dua pelakon yang hebat.

korang minat tak dengan ayda jebat dan azrel ismail ?

PELAKON

Senarai pelakon cerekarama retak ini terdiri daripada Azrel Ismail, Ayda Jebat, Riz Amin, Liza Rafar, Shariza Mahmud.

Cerekarama Retak TV3


SINOPSIS

Sinopsis cerekarama retak pula mengisahkan tentang pasangan suami isteri yang diuji dengan keluarga mereka. Saida berkahwin dengaan Iskandar dan menjalani kehidupan seperti biasa.

Namun segala-galanya berubah selepas Saida beberapa kali mengalami keguguran.

Pada mulanya Iskandar masih boleh menerimanya dan sentiasa bersama dengan Saida. Selepas beberapa ketika, hubungan mereka makin pudar.

Apakah yang terjadi pada Saida selepas ini?

mampukah iskandar membuka hatinya kepada Saida atau termakan dengan hasutan orang di sekeliling mereka?

Jom kita tengok cerekarama RETAK ini di tv3 !

INFO DRAMA

Tarikh Tayangan : 18.8.2018
Masa : 9 Malam
Saluran Tayangan : TV3

PROMO



LIVE

Kami akan kongsikan live cerekarama retak malam ini.




Jom like page kami >> kata ubaid << untuk tonton live streaming .

Bagi yang terlepas tengok semalam, boleh layan di sini - https://web.myvod.org/watch/video-W5JJhaoM1f.html


1 comments:

avatar

ermmm..macam klise jalan ceritanya..

Click to comment