Type something and hit enter

author photo
By On
Hai, malam ini akan ditayangkan cerekarama bertajuk ' kembalikan sinarnya '. Antara pelakon yang terlibat dalam cerekarama ini adalah Hafidz Roshdi dan Aedy Ashraf. Drama ini nampak macam sedih-sedih juga ni.

Mungkin sebab tv3 pilih tema 'inspirasi' sepanjang bulan ni. sebab tulah drama yang ditayangkan untuk slot ni, agak lain dari yang lain.

PELAKON


Senarai pelakon cerekarama kembalikan sinarnya terdiri daripada Hafidz Roshdi, Aedy Ashraf, Dian P.ramlee,Eyka Farhana dan lain-lain .

Cerekarama Kembalikan Sinarnya

Aku tak kenal siapa heroin dalam cite ni. hahaha

SINOPSIS


Sinopsis cerekarama kembalikan sinarnya ini mengisahkan tentang Azali. Dia seorang yang sangat kuat agamanya. Dia juga merupakan anak murid kepada Atuk uzhma.

Azali berpindah ke kuala lumpur, semakin hari dia semakin berubah.

Satu hari dia terpaksa pulang kembali ke kampungnya.
dia didesak oleh maknya untuk pulang ke kampung.

Azali walaupun pada mulanya tidak mahu, namun akhirnya dia tetap pulang ke kampung.
apa yang berlaku kepada azali ?

Kenapa dia tiba-tiba berubah jadi ganas?
nak tahu kesudahan cerita ini?

jom layan LIVE dekat bawah ini .




Jom like page kami >> kata ubaid << untuk info menarik !

**kami akan kemaskini sebelum drama bermula.

Layan Promo dulu lah ..


A post shared by KN (@khalidnadzri) on

INFO DRAMA

Tarikh : 21/7/2018
Masa: 9 Malam
Saluran Tayangan : TV 3

Click to comment