Type something and hit enter

author photo
By On
Hai, Baru-baru ini drama ' Pengantin 100 Hari ' sudah mula ditayangkan TV3 . korang perasan tak ? hehe kalau tak perasan, maksudnya korang tak tengok lagilah cerita ni.

PELAKON

Senarai pelakon drama pengantin 100 Hari ini adalah Amelia Henderson, Aiman Hakim, Aishah Azman, Zila Bakarin, Edika Yusof, Dato Rahim Razali, Jasmine Suraya, Fazreen Rafi, Ieka Zulkifli, Azhar Amir.

Drama Pengantin 100 Hari TV3




INFO DRAMA

Jumlah Episod : 13 Episod
Waktu Tayangan : Isnin- Rabu, 10 malam
Saluran Tayangan : TV3

Jom like page kami :: Kataubaid :: untuk info menarik dari kami

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang perkahwinan Amar dan Sofea. mereka berkahwin setelah mendapat izin dari ibu amar, puan yasmin. Dia mengizinkan dengan syarat. Amar kena ikut apa saja perintah dia selepas berkahwin.

Selepas sebulan, Puan Yasmin menyuruh Amar berkahwin dengan Erina. Sofea rasa dikhianati dan akhirnya dia meninggalkan amar.

Hubungan Amar dengan Erina tidak seperti yang disangka, Amar melayan erina dengan kasar. Selepas itu, Erina meminta Amar menceraikannya selepas 100 hari mereka berkahwin.

apa yang akan jadi pada kisah amar, sofea dan Erina ? betul ke amar eksiden sehingga dia mandul ?

Anda boleh baca sinopsis drama ini di sini- SINOPSIS PENGANTIN 100 Hari

Drama Pengantin 100 Hari TV3


Macam best jer cerita ni. hehe
kisah sedih kekeluargaan yang rumit menjadi seseorang itu semakin kuat dan hebat. betul tak ?

Apa pendapat anda mengenai cerita ini ? Jom komen dekat bawah.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment