Type something and hit enter

author photo
By On
Drama Cik Sempurna TV3

Mulai 16 Jun 2018 ini, Drama baru bertajuk ' Cik Sempurna ' akan mula ditayangkan. Barisan pelakon yang terlibat adalah Emma Maembong, Azrel Ismail, Zoey Rahman, Dayang Areeda, Aiman Graseka, Farisya Irwayu, Aishah Atan, Nor Albaniah tau.

Ramai lak pelakon yang best-best dalam cerita ni kan. hehe

SINOPSIS

Sinopsis drama cik sempurna ini adalah mengisahkan tentang adik dan kakak. si adik bernama Munirah manakala kakaknya bernama Noreen.

walaupun mereka adik beradik, tetapi perangai mereka sangat bertentangan. Si kakak seorang yang pembersih dan adiknya pula sangat pengotor.

Munirah ni terpaksa tadah telinga bila mendengar kakak di membebel. hehe.

Noreen ni seorang yang sangat detail orangnya. jadi bila dekat pejabat, ramai yang tak suka dengan perangainya.

yang bestnya, bila dia berkahwin.
pasangan dia amat berbeza dengan dia.

agak-agak apa yang jadi kalau pasangan kita berbeza perangai dengan kita.

hehehe
mesti bergaduh punyalah kan.

nak tahu tak kesudahan cerita ni?
kalau nak, korang kena tengoklah cerita cik sempurna ni nanti.

Jom like page kami >> Kata ubaid << untuk info menarik dan terkini untuk anda !

INFO BERKAITAN DRAMA NI.

Jumlah Episod : 21
Tarikh Mula Tayangan : 16 Jun 2018
Waktu Tayangan : Sabtu-Ahad, 6.58 malam
Saluran Tayangan : TV3

Gambar Pelakon

pelakon Drama Cik Sempurna TV3

sinopsis Drama Cik Sempurna TV3





Click to comment