Cerekarama Menantu Nista TV3. Hari Sabtu ini (30 /6/2018) , ada tayangan cerekarama bertajuk ' Menantu Nista'. Aku sempat tengok iklan dia dekat tv tadi. memang menguji kesabaran sungguh. sakit hati kite nii sebab drama ni aku nampak macam akan bermain dengan emosi.

Kemaskini 2019. Pada 2 November 2019, drama ini diulang siar di slot cerekarama. Jadi mungkin ada yang pernah tengok akan rasa macam pernah tengok kan.

Cerita yang sama dan pelakon yang sama. Yang dah tengok, apa komen anda? jom komen dibawah.

PELAKON Cerekarama Menantu Nista


Senarai pelakon menantu nista adalah Normah Damanhuri, Sherie Merlis, Emma Maembong dan Syazuwan Hassan.

Powerkan pelakon-pelakon diorang.

Cerekarama Menantu Nista TV3


SINOPSIS

Ini pula sinopsis cerekarama menantu nista yang mengisahkan tentang Nora. seorang ibu kepada sofea dan isteri kepada Fauzi. Nora ini ada masalah dengan ibu mertuanya dan dia memang tak kamcing dengan ibu mertuanya itu.

Sofea pula ingin berkahwin dengan Armin. Rombongan keluarga armin pun ingin masuk minang sofea, namun ia ditolak oleh Nora.

satu hari, Ibu mertuanya jatuh sakit . jadi fauzi membawanya pulang ke rumah, namun nora tak setuju.

lepas tu berlaku lah konflik nora dan mak mertuanya.

nak tahu apa yang berlaku seterusnya ??

Jom layan sedutan menantu nista dekat bawah ini .




Geram kan..

hehe

Mungkin ada yang nak tengok full episod kan. Disebabkan tv3 dah update di youtube, jadi kami boleh kongsikan dengan anda.

Anda boleh tonton di bawah ni.




Amacam, best tak cerita ni?

Yang nak tengok, tolong sediakan tisu ya. takut nanti banjir satu rumah. hehe

Selamat menonton.

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post