Type something and hit enter

author photo
By On
Hai !! biasanya malam sabtu akan ada slot cerekarama ka. minggu ini pun macam biasa, TV 3 menayangkan drama isteriku cikguku. barisan pelakon drama ini adalah Syafiq kyle, Izara Aishah dan Syazuwan Hassan. Anda nak tahu sinopsis isteriku cikguku ? jom baca di bawah ..

Untuk pengetahuan anda, drama ini pernah ditayangkan sebelum ini. tak taulah kenapa tv3 dok ulang tayang drama-drama dia.

Sinopsis Cerekarama Drama Isteriku Cikguku

gambar sumber: Facebook Ct Zue

Sinopsis Cerekarama Drama Isteriku Cikguku


Drama ini mengisahkan tentang Maria. Dia ni seronok sangat bila mendapat tawaran untuk menjadi cikgu.. Namun selepas dia mula bekerja, pelbagai perkara berlaku dalam hidup dia.

Ada seorang pelajar didalam kelasnya sangat meminatinya. Sehingga sanggup untuk menikahi maria. adakah maria menerimanya ? jom tengok drama Isteriku Cikguku di bawah .

Sebelum tu, nak minta seminit untuk anda like page kami. Misi Kami nak naikkan ke 2.5k likes. Harap anda sudi membantu . Klik Sini !

Tonton Online Drama Isteriku Cikguku





Susah juga kalau dapat anak murid macam ni kan. hehehe

Tapi best tengok Syafiq Kyle dan Izara berlakon. nampak elok jer dua-dua ni. hehe anda rasa cerekarama drama isteriku cikguku ni best tak ? jom komen pendapat anda di bawah ...


Click to comment