Type something and hit enter

author photo
By On
Malam ini, akan ditayangkan drama ' iman ke syurga ' untuk slot cerekarama. Dibintangi pelakon Zahiril Adzim, Shera Ayob dan adik Harith Haziq. Gandingan pasangan suami isteri ini mesti best untuk kita tengok kan.

Memang dah pernah diganding zahiril dengan sheira sebelum ni, tapi kali ni aku tengok sedutan drama iman ke syurga ni memang penuh dengan emosi. jadi jangan lepaskan peluang untuk tengok tau.

DRAMA IMAN KE SYURGA

INFO BERKAITAN DRAMA IMAN KE SYURGA


Waktu Tayangan :  Sabtu, 26 Mei 2018, 9:00
Pengarah : Waan Hafiz
Senarai Pelakon : Harith Haziq, Zahiril Adzim, Syeira Ayob, Dato Rahim Razali, Rosnah Johari

Kami memerlukan like anda untuk menjadikan page kami antara yang terbaik di Malaysia.Mohon seminit untuk like page kami. Like DISINI.

SINOPSIS

Sinopsis Drama iman ke syurga ini mengisahkan tentang Alif dan Ina. Kehidupan mereka berubah setelah anak mereka yang bernama iman jatuh sakit.

Iman disahkan oleh doktor yang mana dia hanya mempunyai 2 bulan sahaja lagi untuk hidup.

jadi Alif dan Ina terpaksa melalui perit getir melalui kehidupan 2 bulan terakhir mereka bersama iman.

bagaimana mereka melalui tempoh sukar ini?

kalau nak tahu jawapannya, kenalah tengok drama ni malam nanti tau.



1 comments:

avatar

kena tngok online online ni,sbb tak sempat nak layan tv,sibuk kerja....

Click to comment