Type something and hit enter

author photo
By On
Sejak dari minggu lepas, aku ada masalah dengan facebook. baru ini 3 hari aku kena block, aku ingat hari ni okay dah lah.. tengok-tengok kena lagi 3 hari..

adehh

sedih sungguh.
punca kena block dengan facebook adalah mungkin sebab aku ada share video maharajalawak kot. dari situ, Astro ada claim untuk copyright, jadi terpaksa lah kena delete semua tu.

Kena Block Lagi Dengan Facebook



kena lagi lepas ni aku pun tak tau nak cakap apa dah.

susah bila facebook tak ada ni,
kita keja blogger ni, mesti kita nak guna fb kan.

jadi aku guna fb baru untuk sementara sahaja..

kalau korang nak add boleh add dekat fb ini - https://www.facebook.com/Teamblogbudakgemuk

nanti kita sembang-sembang dekat sana ya..

kesian lah dekat aku, tak ada geng hahaha

hari isnin ni baru lepas dari block yang baru ini.
jadi boleh lah aku fokus study sat.

hehe
esok dan isnin ni ada exam.

hahaha
pandai juga dia buat macam ni,
barulah aku boleh study dengan aman.

ehhh..

hehe apa-apa pun, aku masih on twitter, blog dan insta ya..

nanti follow lah ya :)

sekian.

dari : insan kena block dengan facebook .

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment