Type something and hit enter

author photo
By On
Hai korang ~~!! Lama jugalah aku tunggu bilalah Gema Gegar Vaganza Musim ke 2 nak mula. barisan peserta yang terlibat pun hebat-hebat belaka. hehehe almaklumlah aku kan peminat lagu-lagu nasyid, dapat tengok kumpulan-kumpulan nasyid beraksi diatas pentas tu sebagai peserta pun dah rasa sebak dah dan terharu kan. kita pun dapat mengimbau kenangan lagu-lagu nasyid sewaktu ketika dulu.

peserta gema gegar vaganza 2


GGV kembali lagi untuk musim kedua !! Antara peserta yang bakal beraksi dalam program ini adalah Farah Asyikin, Mestica, Rabhitah, Awi Rafael, Brothers, Fitri Haris (UNIC), Adeep Nahar, Ippo Hafiz, In Team, Heliza & Hazwani dan kumpulan Devotees.


ggv2

Serius !!
peserta kali ni juga tidak kurang hebatnya.

dengan penyertaan kumpulan nasyid yang pernah popular satu ketika dahulu bakal menyaksikan Gema gegar vaganza 2018 menjadi lain dari lain.

tak sabar nak tengok kan .

Program realiti ini juga masih mengekalkan juri tetap iaitu Farihin dan Oki Setiana Dewi. mesti korang tak sabar nak dengar komen diorang kan. best bila dapat dengar komen dari diorang ni kan. tenang jer..

heliza dan adik dia ggv2

Selain itu, Gema Gegar Vaganza 2 juga mengekalkan dua pengacara mereka iaitu Siti Nordiana dan Fikry Ibrahim .Pengacara ketiga yang menggantikan tempat Achey pula adalah Fakhrul UNIC yang juga peserta pada musim lepas.

Info Program

Tarikh Mula Siaran : 31 Mac 2018
Hari : Sabtu
Masa : 9 malam

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment