Type something and hit enter

author photo
By On
Hai ~!! Dua tiga hari ni kan, ramai blogger yang dok sebut pasal ' Tok Syed '. Anda tahu apa maksud nama tersebut? sebenarnya tok syed merupakan salah satu syarikat yang membolehkan anda menjana pendapatan sampingan secara online. orang cakap tempat buat duit online. anda pernah cuba buat duit atas talian sebelum ini? kalau tak pernah, apa kata anda cuba buat duit dengan tok syed.




Buat Duit Dengan Tok Syed


Cara Buat Duit Dengan Tok Syed


Aku tahu ramai yang tak jelas dengan benda ini, jom aku terangkan dekat korang satu persatu. Nak buat duit online ini bukannya mudah, tapi bila dah kena dengan caranya pasti dia akan jadi mudah. Sistem marketplace tok syed ini menawarkan anda beberapa perkara.

pertama anda adalah melalui sistem affiliate, kedua adalah sistem job, ketiga adalah anda boleh jual produk dan beli produk di marketplace yang disediakan dan yang terakhir adalah anda menjadi agen yang menjual produk di marketplace dan anda akan memperoleh keuntungan hasil dari jualan produk tersebut.

mudah jer kan.
baiklah ,

Sebelum anda jana duit online dengan tok syed ini, anda perlu daftar terlebih dahulu. cara nya sangat mudah, isi maklumat yang diminta dan hantarkan untuk proses verifikasi atau pengesahan. Nanti korang akan dapat email untuk verify akaun korang.

daftar disini - daftar tok syed .

selepas anda daftar, anda akan dibenarkan untuk akses ke bahagian marketplace. Di sinilah anda akan mulakan kerja untuk buat duit online. sebenarnya kalau anda tidak daftar, anda tidak boleh membuat pembelian di marketplace juga. jadi perkara pertama anda kena buat adalah daftar akaun anda terlebih dahulu.

Betul ke boleh buat duit dengan tok syed ni ?


ada lagi yang tanya. hehe
baik, sekarang ni, aku terangkan satu persatu supaya anda faham apa yang telah diterangkan sebelum ini.

1. Sistem Affilliate Marketplace Tok Syed.

Sistem ini membolehkan anda menjana pendapatan melalui setiap pendaftaran akaun baru di marketplace tok syed. maksudnya disini, semakin ramai yang daftar melalui link affiliate anda, semakin banyak anda akan mendapat keuntungan. inilah cara buat duit dengan affiliate yang ditawarkan .

2. Sistem Job Marketplace Tok Syed.

Sistem job ini pula menawarkan pekerjaan atau tugasan kepada kita untuk diselesaikan. setiap tugasan yang disahkan betul oleh pihak tok syed, maka kita akan diberi pitee. Pitee ini adalah point untuk setiap tugasan yang kita telah selesaikan. dari Pitee inilah ia menjadi Ringgit Malaysia.

1 pitee = RM 1.00

Macam aku, job pertama aku dengan tok syed adalah mengenai perkongsian di facebook mengenai marketplace tok syed ini. alhamdulillah, tugasan ini telah selesai dan aku dibayar sebanyak RM 3.00 kerana aku dapat 3 pitee untuk tugasan ini.

Buat Duit Dengan Tok Syed
Bukti aku dah buat duit dengan marketplace tok syed

banyak kan. siapa nak bayar anda untuk satu post di facebook ? tak da kan. kalau berminat, anda kena join marketplace tok syed ini.

Buat Duit Dengan Tok Syed
antara job yang anda boleh lakukan di sini

3. Sistem Transaksi jual beli biasa di Marketplace tok syed.

Didalam medium online ini, terdapat katalog produk yang dijual didalam marketplace ini. tak lah banyak sangat mungkin sebab masih baru dan aku yakin bilangan produk ini akan bertambah dari masa ke semasa.

Anda juga dibenarkan untuk menjual produk anda di sini. dari sinilah anda akan menjada pendapatan secara online .

untung tak ? mestilah .

Buat Duit Dengan Tok Syed
antara produk yang dijual di sini


4. Sistem Ejen

Sistem ini lebih kepada anda menjadi ejen untuk menjual produk yang ada dalam marketplace ini. hasil dari jualan tersebut, anda akan dibayar komisen seperti yang telah ditetapkan.

Mudah sangat cara nak buat duit dengan tok syed ini. ingat ayat ini ' dimana ada kemahuan, di situ ada jalan ' . jadi aku harap anda akan mula mencuba apa yang ditawarkan di dalam marketplace ini.

Kalau kurang faham, silalah bertanya. aku takut nanti ada yang tersesat jalan. Untuk marketplace tok syed ini pula, anda boleh terus whatsapp admin mereka untuk bertanyakan soalan. jangan risau mengenai bahasa kerana anda boleh sahaja bertanya dalam bahasa melayu. hehe ramai risau kalau kena cakap english kan. hehe

Untuk pertanyaan sila whatsapp ke sini - Enquiry Marketplace Tok Syed

akhir sekali, aku harap anda faham mengenai bagaimana cara untuk buat duit dengan tok syed ini secara atas talian. semoga dengan perkongsian ini akan membantu anda menambah pendapatan bulanan anda dan keluarga. ingat tau, daftar segera, nanti bila dah ramai join, susah pula nak dapat job. hehe .

Sekian.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment