Type something and hit enter

author photo
By On
Naim Daniel merupakan seorang pelakon dan penyanyi dalam dunia seni tanah air.
aku kenal dengan dia pun sejak dia berlakon dalam drama.

hari ni aku kongsikan dengan korang biodata dia tau.

memang best bila dapat tengok dia berlakon.
sekarang dia dah jadi penyanyi pula.

dan ramai yang puji suara dia sebab dia rajin cover lagu,
jadi orang pun tertarik bila suara dia sedap.

sekarang ni dia dah seangkatan dengan Haqiem Rusli, Tajul, Aiman Tino dan artis-artis baru yang lain.

Biodata Naim Daniel Pelakon dan Penyanyi
dia masa dekat hotfm ada interview untuk fantastik4 rasanya..


Biodata Naim Daniel 


Nama Penuh : Muhammad Na'im Daniel Baharin
Nama Artis : Naim Daniel
Tarikh Lahir : 1997
Asal : Kuala Lumpur
Umur : 21 Tahun
Instagram : Instagram naim daniel

Dulu kalau perasan, zaman dia berlakon adalah ketika syafie naswip naik. tak silap aku lah.
aku ingat benda ni sebab muka dia dengan syafie agak serupa.

Naim Daniel
ehh, ada pula gambar diorang dua ni... 


hahaha

itu yang aku ingat tu..

Selain dari berlakon dan menyanyi Naim juga 2 filem pendek iaitu aku dan paranoid.
kita boleh katakan yang dia memang mempunyai bakat dalam bidang seni ni.

jadi kita doakan dia berjaya dalam kehidupan dan terus dimurahkan rezeki terutamanya dalam bidang nyanyian ni.

korang yang minat Naim ni, boleh lah share biodata Naim Daniel ni tau.

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

suka tengok naim nih berlakon dulu2

Click to comment