Type something and hit enter

author photo
By On
Viral 6 Negara Yang Korang Kena Lawat Bulan Mac Ini, Korang tak tahu nak pergi mana cuti bulan Mac nanti? serius lah. aku nak cadangkan 6 negara ni untuk korang terokai sepanjang bulan Mac.

Negara ?
seriuslah jauh tu...
Viral 6 Negara Yang Korang Kena Lawat Bulan Mac Ini


mesti mahal.

hahaha
rileks laahh Air asia kan ada..

ada sales HEBAT nii aku nak bagitau dekat korang.

6 NEGARA tu adalah

👉6. China
👉5. Korea
👉4. Australia
👉3. Vietnam
👉2. Jepun
👉1. Filipina.

dah termasuk dalam check list aku dah nak terokai tempat-tempat ni.
sebab apa ?

tempat dia lawa gilaaa..

korang kena baca dekat sini - SINI .
gambar dia pun cantik-cantik.

rugi korang tak tengok.
aku yakin lepas korang tengok, mesti korang rasa nak pergi sekali ke tempat- tempat tu .

lawa sungguh..
jadi sekarang ni korang dah ada lah senarai tempat menarik nak pergi bercuti. hehehe

jangan cakap abang tak payung .. :)


Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment