Cerekarama Istimewa AJL : Sinopsis Drama Studio Awie TV 3

Cerekarama Istimewa AJL : Sinopsis Drama Studio Awie TV 3, hari ni ada tayangan khas sempena anugerah juara lagu ke 31 yang akan berlangsung tak lama lagi. jadi aku pun rasa nak tengok ke tidak. hehe ... sebabnya kalau perasan iklan dekat tv macam best ja cerita studio awie ni. drama studio awie ini merupakan drama yang dibintangi pelakon-pelakon seperti awie, jasmine hamid dan ramai lagi.

... yang pasti, cerekarama malam ni mesti kelakar habis. hehehe

 Sinopsis Drama Studio Awie TV 3



...Sinopsis Drama Studio Awie TV 3 adalah berkisar mengenai awie yang bercita-cita nak memiliki moto besar !!

oleh sebab itu, dalam drama ni awie menjadi cikgu vokal untuk mengumpul duit untuk beli motor dia.

tapi di sebabkan wajahnya yang kacak dan berbadan sado, dia menjadi rebutan ramai wanita di luar sana.

termasuklah jasmin hamid... ** aku tak ingat watak dia apa. hehehe
dia sanggup menghantar anak dia untuk belajar vokal di studio awie kerana ingin melihat jejaka sado itu.

agak-agaknya kan, apa kesudahan cerita ni? itu korang kena tengok sendiri lah malam ni di TV 3 !

Aku kongsikan sedikit info dengan korang mengenai cerekarama studio awie ni.

👉 Waktu Siaran :  Sabtu, 27 Januari 2018, 10.00 malam
👉 TV3
👉 Senarai Pelakon yang terlibat adalah Awie, Jasmin Hamid, Liyana Jasmay, Muntazar Ghufran, Puteri Balqis

like page aku juga tau - SINI

selamat menonton !!

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.