Type something and hit enter

author photo
By On
Bismillahirrahmanirrahim,
Entri pertama tahun 2018 bermula !

korang dah buat ke entri tahun baru?
hahaha

rajin sangatlah nak kejar date-date special ni kan.
hehe
2018 - Perjalanan Baru Blog Kataubaid Bermula !


apa yang kita tunggu dah sampai kan.

2018, satu harapan yang baru bagi sesetengah dari kita.

korang dah baca entri menyayat hati penghujung 2017 ? hehehe sesi muhasabah akhir tahun seperti biasa lah kan. hehe

semua berdoa agar tahun baru ni menjadi lebih baik dari tahun-tahun sebelum ini.
macam aku,

harapnya blog aku kembali seperti biasa.
dan aku harap dapat buat duit banyak-banyak tahun ni.

hehehe
itu jer lah target aku.

yang kedua, mungkin nak kongsi rezeki lebih dengan orang lain.

kalau rezeki pun cukup-cukup jer, macam mana nak share kan. hehehe

semoga tahun baru 2018 ini menjadi lebih osem dan terbaik untuk kita semua.
apa azam tahun baru korang ? jom kongsikan dekat bawah ni tau.

hehe

Pendek gila entri aku hari ni. hahaha

Jom komen dibawah

Comments
6 Comments

6 comments

avatar

tahun ni nak kurang kan berfacebook dan tulis review..nak fokus menulis ,bukan fokus cari duit..hahah

avatar

da follow this blog...semoga happy selalu..selamat thn baru 2018

avatar

heheh untunglah dah ada banyak duit..

avatar

selamat tahun baru juga.. dah follow back :)

Click to comment