Mati Hidup balik.. seriuslah drama nii

5 Disember 2017

Geram pulak aku tengok drama lelaki itu pemilik hatiku ni.
aku ingat dah nak habis.

tapi nampak macam panjang jer lagi.
hahaha

drama lelaki itu pemilik hatiku


siapa yang mati hidup balik ni?
Aiman .

dah mati sebab accident haritu.
tiba-tiba dia muncul balik.

tak pasti sama ada kembar dia atau tidak.
kalau tengok sedutan dia,
memang aiman .

kesian, tak leh tengok luk dengan nurin kawin.
waaaaa

kalau korang follow drama ni, korang akan faham maksud aku.
anyway , mula-mula aku tak layan drama ni, tapi bila dah tengok beberapa kali,
rasa best pula jalan cerita dia.

itu yang aku sambung tengok tu.
dah tu, tiba-tiba teremo pulak hari ni.

hahaha
ida dengan zaimah pula gaduh.

si ida tu dah lah lumpuh, boleh pula ada niat jahat nak tengok madu dia susah.

ish-ish. bawa mengucap kak.
dah nak mati tu.

hahaha
dah-dah kang aku pulak yang darah tinggi.

hahaha
tak sabar nak tengok episod esok macam mana.

korang pula, rasa best tak drama ni ?
jom komen di bawah.

3 ulasan:

  1. Drma ni jika menghayati kesan baik kepada masyarakat. Ada nilai2 kesedaran dan teguran dalam drama tu..

    BalasPadam
  2. macam-macam cerita sekarang ni

    BalasPadam
  3. boleh tahan jugak berat jalan cerita dram ni...

    BalasPadam

Kataubaid© .