Senarai Penuh Finalis Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) !

Assalamualaikum. selamat pagi . hehe korang kerja ker hari ni? hari isnin kan mestilah kerja. hehe takpa dapat pahala kan. hehe semalam korang tengok tak gegar vaganza 4 ? dah masuk separuh akhir dah konsert semalam rupanya. aku lak malas nak tengok semalam. rugi pula rasanya.

Minggu depan akan berlangsung Final GV 4 2017. jadi siapa yang ke pentas final ?


Senarai Penuh Finalis Gegar Vaganza 4 ( 2017 )

Senarai Penuh Finalis Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) !



1. Hazami

2. Aishah

3. Firman

4. Tia Jinbara

5. Liza Hanim

6. Lan Kristal .

Peserta tersingkir yang telah diumumkan adalah Syura. alaahh sayangnyaa.

GV 4 tahun 2017 kali ni memang menarik. kekuatan mereka kali ni adalah kerana peserta gegar vaganza yang ada value tersendiri. macam aku, aku suka dengar suara aishah. memang dah legend dah dia ni. tapi masih maintain dan terus menyanyi .

tak mustahil nama aishah tersenarai dalam yang layak ke final gegar vaganza 4. yang lain power juga macam hazami dan firman. tia pun best dengan suara serak dan rock dia tu fuhh layaaan . hehe

konsert akhir gv 4 akan berlangsung di pinewood Iskandar malaysia studios pada 17 disember ini . jadi jangan lupa tengok persembahan terakhir mereka nanti.

2 ulasan:

  1. Semua bakat2 besar memang getir nak pilih mana..

    BalasPadam
  2. Peserta ke peringkat akhir hebat2 belaka.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.