Type something and hit enter

author photo
By On
Pelakon Drama Tuyul Ke London


Senarai Pelakon Drama Tuyul Ke London. Hai korang, semalam baru aku perasan yang ada drama baru dekat astro yang menggantikan drama saka sisters. yang bestnya pelakon dalam drama ni turut melibatkan Dato Aliff Syukri tau. alaah jutawan viral tuu. hehe kesian dekat dia semua pasal dia orang nak viral dan kecam. hehe kalau korang dah tengok, apa pendapat korang mengenai lakonan beliau ? kenapa tuyul ? bukan toyol ker ? itu kena tengok cita ni sampai habis. hehehe


Senarai Pelakon Drama Tuyul Ke London


Barisan pelakon dalam drama ni adalah seperti Kazar, Atu Zero, Achey, Mat Dan, Abam Bocik, Cita Citata, Aliff Syukri, Insyirah Syerry, Sharif Zero, Vicha Saywho, Ar Badul, Ain Sufia, Man Raja Lawak, Bocil Bancin

Jumlah episod untuk drama ni adalah sebanyak 24 episod dan mula ditayangkan pada 20 Disember 2017 baru ni. kalau korang dah terlepas tu, boleh cari dekat online lah yer.

Waktu tayangan drama toyol ke london ni adalah setiap hari rabu sampai jumaat.
jam 9 malam di Astro warna dan mustika HD.

Sinopsis toyol ke london ni adalah mengisahkan tentang dua orang anak muda yang nak kaya cepat. jadi diorang terfikir nak bela tuyul laah. hehehe agak-agaknya lah kan, diorang jadi kaya ke tidak ? itu korang kena tengok lah cerita ni dekat tv.

Aku sempat tengok sedutan cerita ni. tapi aku tak tau nak komen macam mana. mungkin saka sister lagi best dari cerita ni. takpalah aku nak tengok dulu macam mana cerita ni , nanti kalau ada masa, aku kasi review ya.

tapi korang memang kena tengok cerita ni tau. sebab penuh dengan komedi dan lawak sepanjang cerita ni berlangsung. boleh tengok gelagat aliff syukri dekat tv bila jadi pelakon drama tuyul ke london ni kaan. hehe


Jom komen dibawah

Comments
3 Comments

3 comments

avatar

hahaha macam2 tajuk drama masa kini kan..sesekali selalunya cintan2 ja

avatar

Hahaa toyol pon dah sampai London dah.

avatar

Macam comel je dato aliff syukri jadi toyol.... hahaha

Click to comment