Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri

4 Oktober 2017


awak, sihat ke tu ? hehe korang kenal tak dengan Sasqia Dahuri. mestilah kenalkan pelakon hebat ni kan. ada ke nak biodata dia? hehe aku kenal sasqia ni masa dia berlakon dengan sepahtu tapi aku tak ingat tajuk drama dia. hehe sekarang ni dia berlakon dalam drama muzium misteri di tv3. walaupun tak terkenal macam artis lain tapi dia ada peminatnya yang tersendiri. korang tak percaya ?

Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri
Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri


masa drama misteri wan peah, ramai yang puji lakonan sasqia ni. dari situ aku tau yang ramai peminat dia. dah jangan cakap banyak , jom kita baca biodata sasqia dahuri yang aku sempat cari di google. 

Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri


bakat yang ada SASQIA DAHURI ni memang hebat, suka tengok dia berlakon. dalam abang bomba i love you pun best juga lakonan dia dengan amira othman. korang tengok kan .

Nama Penuh : Nurlisasqia binti Ahmad Dahuri
Nama artis : Sasqia Dahuri
Asal : Kelantan
Tarikh Lahir : 7 mei 1985
Umur : 32 tahun ( 2017 )

wajah yang di miliki oleh sasqia yang kelihatan lemah lembut menyebabkan ramai yang meminati pelakon ini. tak mustahillah dia ada ramai peminat macam aku cakap kan. hehehe dia juga pernah membintangi drama seperti lara aishah ,gerak khas dan banyak lagi drama .

pendeka kata, bakat yang ada pada beliau memang dihargai oleh penggiat seni tanah air. korang paling minat drama lakonan sasqia yang mana ? jom komen sikit .

Gambar Sasqia Dahuri 

Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri
Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri


Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri
Biodata Sasqia Dahuri Pelakon Drama Muzium Misteri



Best tak baca biodata sasqia dahuri ni, kalau best apa kata korang share dekat facebook sambil tengok drama muzium misteri lakonan dia. teruskan sokongan anda kepada sasqia .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .