VIRAL HANTU EXAM MUNCUL KETIKA EXAM

5 September 2017

Fuhhh tajuk, bombastik sangat lah. hahaha pertamanya aku nak cakap ini bukan entri cerita hantu atau misteri.

Ia adalah hantu macam hantu makan, hantu tu dan lain -lain.

kali ni kita nak cakap pasal hantu exam.

VIRAL HANTU EXAM MUNCUL KETIKA EXAM
VIRAL HANTU EXAM MUNCUL KETIKA EXAM


fuhh

VIRAL HANTU EXAM MUNCUL KETIKA EXAM


seram betul hantu ni. dia muncul dalam dewan peperiksaan tak kira siang atau malam.

yang penting dia muncul ikut jadual exam korang. hehe

hantu ni ada dua jenis, satu buatkan korang suka dengan exam, satu lagi buatkan korang rasa benci dengan exam.

bila hantu ni dah masuk, automatik korang rasa gementar dan takut-takut. fuhhh

serius lah. yelah korang tak pernah nerves ka bila masuk dewan exam ?

kalau tak pernah tu korang memang power.

sebenarnya nervous tu sebab korang tak bersedia, kalau korang tak bersedia, korang kena study awal nak elakkan dari terkena hantu exam tu. hahaha

ada tips nak sediakan diri korang. kalau tak korang mesti nervous.

Rujuk pautan ini.

agak-agak korang baca tu, boleh jadi hantu exam tak ?

orang yang suka dengan exam. haha aku yakin mesti boleh punyalah.

yang penting korang tahu macam mana nak kawal emosi dalam exam.

kalau tak korang meranalah dalam tu .

Selamat menjawab exam wahai hantu-hatu sekalian.

hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .