Senarai Pelakon Drama Duda Pujaan Dara

4 September 2017

Senarai Pelakon Drama Duda Pujaan Dara. Dibintangi oleh pelakon terkenal weh antaranya adalah Kamal Adli dan Zahirah Macwilson pasti menjadikan drama ini menarik.Drama baru ini menggantikan drama My Darling Inspektor Daniel yang di lakonkan oleh Aaron Aziz. Drama adaptasi dari novel ini adalah Drama Duda Pujaan Dara.

Korang macam tak tahu jer kan, kamal adli kan hebat bab-bab lakonan ni kan. kali ni dia bawa watak tak romantik, ermm zahirah pula yang sweet . haaa macam mana aku tau ? ada lerr.. hehe


Senarai Pelakon Drama Duda Pujaan Dara
Senarai Pelakon Drama Duda Pujaan Dara

Senarai Pelakon Drama Duda Pujaan Dara


Tarikh Mula Siaran : 4 September 2017
Saluran  : Astro Ria 104 & HD 123
Waktu Tayangan : Isnin Hingga Khamis , 10 malam
Senarai Pelakon :



  • Kamal Adli
  • Zahirah Macwilson
  • Aprena Manrose
  • Isyariana
  • Nazierah Amin
  • Rania
  • Syafiq M. Nazri


Sinopsis Drama Duda Pujaan Dara [ Klik ]

Gandingan baru Kamal Adli dan Zahirah Macwilson mesti mencari kelainan dalam cerita drama kali ini. korang tahu ada pelakon baru yang sedang meningkat naik. siapa ? aprena manrose , aku pernah tengok dia belakon, not bad . feel dia perrghh.

Jadi jangan lupa saksikan DRAMA Duda Pujaan Dara ini bermula 4 september 2017 di Astro. korang layan lah yer drama adaptasi dari novel ni. semoga korang happy dan layan jer ya.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .