Biodata Rania Ezzuddin Pelakon Kanak-kanak Drama Duda Pujaan Dara

Share:
Biodata Rania Ezzuddin Pelakon Kanak-kanak Drama Duda Pujaan Dara. Ye aku tau korang cari pelakon cilik dalam drama duda pujaan dara tu kan. sebab dia comel kan haha nama dia adalah Rania Ezzudin atau lebih di kenali sebagai rania. dalam drama , dia jadi anak kepada duda hot iaitu kamal adli.

Aku pun first time tengok dia berlakon dekat tv. disebabkan pipi dia comel sangat, jadi aku pun buat research sikit untuk aku kongsikan dengan korang. korang kenal ke dengan rania ni ? Dia juga dikenali sebagai Danda kalau dekat instagram dia.


Biodata Rania Ezzuddin Pelakon Kanak-kanak Drama Duda Pujaan Dara
Biodata Rania Ezzuddin Pelakon Kanak-kanak Drama Duda Pujaan Dara

Biodata Rania Ezzuddin Pelakon Kanak-kanak Drama Duda Pujaan Dara


Nama Penuh :RANIA EZZUDDIN
Nama Artis : RANIA / Danda
Tarikh Lahir : 4.11.2011

Instagram : https://www.instagram.com/rania_411/

Memang comel bila tengok rania ni kan. hehe awatlah pipi dia tembam sangat. korang yang baru kenal dengan dia ni, sharelah entri ni mana tau ada yang nak berkenalan dengan dia kan. sekarang ni pelakon kanak-kanak pun jangan main-main, dah hebat berlakon. tak nampak kaku dah kan.

Semoga dengan biodata Rania Ezzudin @ Danda ini kan dapat menjadikan dia dikenali ramai selepas ini. bakat lakonan dia juga sangat hebat. kalau digilap ni boleh jadi macam aqish kan. takpa pelan-pelan, lama-lama dia hebat lah tu. tahniah rania.



No comments