VIRAL TEMPAT NI AKAN DI SERBU HUJUNG MINGGU

17 Ogos 2017

kita kalau bosan, mesti kita nak lepak satu tempat yang menarik.

macam aku , aku lebih suka tempat yang nature untuk tenang kan fikiran.

VIRAL TEMPAT NI AKAN DI SERBU HUJUNG MINGGU
VIRAL TEMPAT NI AKAN DI SERBU HUJUNG MINGGU


ada yang suka pi shopping compleks sebab nak release stress.

kalau aku, memang tak leh release stress dekat situ.

bertambah stress ada lah.

haha

aku nak bagi tau ni. ada satu tempat baru yang akan diserbu oleh orang ramai.

ish,

nak cerita pun serba salah pulak.

nanti jadi tak elok pulak kan.

ermm

korang rujuk pautan ini .

dah baca ke ?

kalau korang free, pi lah tempat tu. 

nampak macam menarik.

hati-hati jer lah yer .

sebab apa kena hati-hati.

yang baca pautan yang aku kongsikan tu jer tau maksud aku.

tulah kena baca, baru korang tau.

lepas ni hujung minggu korang akan terisi dengan benda tu.

boleh cuba juga benda baru dekat situ kan.

jangan biarkan rasa ingin tahu korang tu menjadi raja.

baca dan baca , kemudian faham kan.

:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .