Senarai Pelakon Drama My Darling Inspektor Daniel

Drama baru , Drama My Darling Inspektor Daniel ini di barisi oleh pelakon hebat. Antara pelakon yang terlibat adalah Aaron Aziz, Erra Fazira dan ramai lagi tau. Drama ini juga di terbitkan oleh Skop Production yang mana terlibat dalam drama gerak khas. korang tau, drama ini akan menggantikan drama mencintaimu mr photographer. Sebelum ni dah sweet - sweet , agak-agaknya drama ni sweet tak ?

Senarai Pelakon Drama My Darling Inspektor Daniel
Senarai Pelakon Drama My Darling Inspektor Daniel

DRAMA MY DARLING INSPEKTOR DANIEL




  • Tarikh Mula Tayangan : 31 Julai 2017
  • Saluran Tayangan : Astro Ria 104 & HD 123)
  • Waktu Tayangan : 10 malam , Isnin hingga Jumaat
Antara barisan pelakon drama My Darling Inspektor daniel adalah seperti Aaron Aziz , Elizabeth Tan , Siti Elizad , Erra Fazira , Dazrin Kamarudin , shahir dan Zarul Umbrella. Ramai pelakon lama dan baru dalam drama nikan.  Elizabeth tan dengan shahir ni selalu kita tahu depa ni penyanyi kan. sekarang ni dah jadi pelakon.

Mesti ramai yang tak sabar nak tengok drama ni.

Senarai Pelakon

Aaron Aziz
Elizabeth Tan
Siti Elizad
Erra Fazira
Dazrin Kamarudin
Shahir
Zarul Umbrella

Sinopsis Drama


Drama My Darling Inspektor Daniel [ Klik ]

Ini juga drama lakonan Lizzy tau. lizzy tu adalah elizabeth tan. kadang-kadang nampak dia post video berlakon, kelakar juga tengok . hehe. 

apa-apa pun , jangan lupa tengok drama ni kerana pelakon drama my darling inspektor daniel ni tau. mesti best punya lah.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.