BIODATA RAYSHA RIZROSE PELAKON DRAMA MISI LAKSA DAN LAKSAM

Pelakon baru, raysha rizrose merupakan pelakon untuk drama pinggan tak retak nasi tak dingin ini menjadi sebutan ramai setelah tayangan episod pertama drama berkenaan...dia juga salah seorang adik beradik senrose tau. hehe Raysha Rizrose memegang watak sebagai yuhanis dalam drama tersebut.Terbaru dia membawa watak meksu dalam drama misi laksa dan laksam.

Bagi yang belum mengenali siapakah raysha rizrose ini.
jom baca maklumat berkaitan dia di bawah .


Biodata Raysha Rizrose
Biodata Raysha Rizrose

BIODATA RAYSHA RIZROSE


Nama Penuh : Farza Naquraisha binti Mohd Fariz
Nama Artis : Raysha Rizrose
Asal : Selangor
Umur : 21 tahun
Tarikh Lahir : 1996
Instagramhttps://www.instagram.com/raysharizrose/

Biodata Raysha Rizrose
Biodata Raysha Rizrose

Mesti ramai yang belum kenal dengan raysha ni kan. sebabnya jarang dia pegang watak utama.... aku pun tak kenal sangat dengan dia. lakonan dia pun not bad.

Aku harap dengan entri Biodata Raysha Rizrose ini dapat memperkenalkan pelakon ini untuk tatapan korang. Jom share info ni dengan rakan-rakan yang lain. Korang rasa best tak lakonan raysha ni ? kalau best, silakan komen di bawah yer.

Entri sebelum - Biodata reen rahim

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.