SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT


SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT |  Drama baru yang menggantikan Drama ABang bomba I Love You ini akan mula menemui penonton pada 10 oktober 2016  . Drama bertajuk Suri Hati Mr. Pilot ini di bintangi oleh fattah amin dan nealofa . Gandingan baru ini menjadikan drama Suri hati Mr. Pilot adalah antara drama yang kena tengok. Berikut merupakan SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT .



SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT

SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT

TAJUK DRAMA : DRAMA SURI HATI MR. PILOT
Bil Episod : 16 episod
Tarikh mula tayangan : 10 Oktober 2016
Waktu Tayangan : Isnin-Khamis , jam 10.00 malam
Saluran Tayangan : Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123
Senarai Pelakon : Fattah Amin, Neelofa, Eleena, Alvin Chong, Mas Khan, Nina Juren

Baca juga : Biodata Fattah Amin | Biodata Neelofa Biodata Mitilda






SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT


Mesti Ramai yang tak sabar menantikan Drama Suri Hati Mr.Pilot ini . Mana taknya tengok SENARAI PELAKON DRAMA SURI HATI MR. PILOT pun dah tahu drama ni power ke tidak . korang rasa drama ni best ke tidak eh ?

Sekian .

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)