BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA ! | Pernah tak korang terlintas nak beli Actio Camera dengan Lazada.com ? Mesti ramai yang terlintas nak beli kerana harganya yang murah dan menarik . Aku pun tak terlepas sebenarnya dari rasa nak beli action Camera dengan Lazada.com dan aku dah pun terbeli satu . hehe . Jom aku kongsikan sedikit pengalaman BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !


BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !


Tujuan Asal aku beli Action Camera ini adalah untuk digunakan untuk travel di samping membantu aku dalam mengambil gambar terbaik untuk di gunakan dan di letakkan di dalam blog aku ni. Jadi aku pun beli satu Action camera ni . Salah satu sebab lain adalah bajet yang aku ada adalah sekitar Rm 100 ke Rm 200 sahaja .

Jadi aku ambil keputusan untuk BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA . Mulanya aku bimbang juga , mana tak nya kita beli gadget yang tak ada di depan mata kita. selalunya kita pergi terus ke kedai yang jual gadget ni kan sebab kita bimbang kualiti dan takut ada rosak pada gadget yang kita mahukan tersebut.

Tapi aku cuba juga dengan niat, kalau rosak ada warranty . Jadi aku pun tempah untuk BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA . Aku pilih warna kuning . Aku sertakan gambar Action Camera yang aku beli dengan lazada.com .

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

Cantikkan warna camera ni .sebab tu aku pilih warna kuning hehe baik, sedikit komen mengenai perkhidmatan lazada . Aku kena puji sebabnya aku dapat perkhidmatan yang baik dan pantas sewaktu aku beli Action Camera ini . Aku order hari jumaat dan hari isnin dah sampai ke depan pintu rumah . Lazada juga menawarkan perkhidmatan COD atau Cash on Delivery jika korang mahukan .

Gambar yang di ambil oleh 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 adalah seperti berikut :





BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !

BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA !


Amacam , lawa tak gambar dia ? bagi aku tak berapa lawa sikit.hehe sebabnya taste aku dengan gambar selalunya aku akan letak tinggi .tapi hasilnya biasa-biasa sahaja. yela harga pun murah je kan mana setanding dengan go pro hero 5 dan sebagainya. tetapi tak salah pun kalau kita ada satu , dapat juga merasa gambar-gambar eye fish ni kan . hehe

Tapi , korang boleh ja adjust setting yang ada dekat camera ni . aku ja yang tak adjust, kalau tidak mesti gambar lawa kan . Functionnya sama sahaja dengan camera lain , boleh zoom, boleh buat video dan lain-lain .Kalau korang nak beli, korang boleh ke Laman Web Lazada.com . Aku suggest untuk korang dapatkan satu . sebelum korang milik go pro hero sebabnya harganya murah sangat weh !

Waktu aku beli, harganya RM 160 tetapi aku guna coupon diskaun jadi RM 130 . murah kan ? tak payah pening-pening kepala nak cari digital camera bagai. dapatkan Action Camera ni dekat lazada.com dan masalah korang selesai. huhu . Kalau tengok harga tu macam boleh beli untuk satu family. hehe tapi terpulang dekat korang lah kan. hehe boleh survey di lazada.com . Aku rasa takat ni je kot entri BELI 4K WI-FI ACTION CAMERA SJ 7000 DENGAN LAZADA ! .kalau ada apa-apa pertanyaan, korang komen ja dekat bawah ni ya .

Sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)