JUARA PARODI I TRIBUTE UNTUK PAK YUS !

Advertisemen


JUARA PARODI I Seperti sedia maklum, kehilangan arwah pak yus dalam industri pelawak malaysia merupakan satu kehilangan besar yang mana di rasai oleh seluruh rakyat Malaysia. Semasa hidup beliau, berapa ramai yang ingat beliau. tetapi bila beliau sudah tiada, berduyum-duyun yang menangisi pemergiannya .


Sungguh, aku yakin Pak yus ada tempat istimewa di sana. Insyaallah . Seperti sedia maklum juga, pakyu s dan tauke menyertai pertandingan Juara Parodi. Atas pemintaan peminat yang meminta Juara Parodi di tangguhkan buat sementara waktu . Maka pihak Astro telah bersetuju untuk menangguhkan pertandingan itu, dan di gantikan dengan slot Khas untuk Pak Yus.

Dimana slot ini akan di laksanakan oleh 10 perserta Juara Parodi sendiri. Ini sebagai penghargaan dan menghargai jasa Pak Yus dalam industri Pelawak Malaysia. Semoga usaha baik seperti ini, memberi bekalan kepada Pak Yus di Sana. Insyaallah.

Juara Parodi ( esok , 4 /12 /2015 )

Al-fatihah buat Pak Yus.

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments