Vincci BATALKAN SALES !

2 Oktober 2015







VINCCI SALES  I Peristiwa yang berlaku hari ini di Vincci Warehouse Sale amat mengejutkan kita semua. pihak penganjur pun terkejut juga bila tengok pengunjung kedai depa hari ini. aku gelak sakan ja bila tengok gambar2 ni. sebab sebelum ni pun pernah dah orang berpusu nak beli barang yang limited macam tudung fareeda* limited ke ?

Mungkin Vincci kena fikirkan cara lain untuk buat sales kot. sebab rakyat malaysia ni semangat dia berkobar-kobar bila nampak perkataan sales ni. hahaha, aku pun sama gak, cuba buat sales gadget2 atau barangan komputer.. aku yang serbu.. hahaha




Akibat dari kejadian ini, pihak Vincci WareHouse sales telah membatalkan event diorang atas sebab keselamatan. bagus juga buat macam ni. bukan apa takut nanti jadi tempat bergusti lak. hehehe

Aku malas nak komen bajet2 ustaz2 dekat fb. sebab dah banyak dah komen2 tu kat fb.. korang nak komen macam tu, boleh la p sana. hehehe

sekian. melaporkan.
sumber : http://bikinnpanas-la.blogspot.com/2015/10/sebab-sebenar-vincci-membatalkan-jualan.html









2 ulasan:

Kataubaid© .