Travel : Santorini of Korea !


Hai,
Santorini of Greece

TRAVEL  Pernahkah anda sampai ke Santorini of Korea di Korea ? Belom ? berlatar belakangkan pemandangan warna warni bangunan di sana yang cantik menjadikan tempat ini antara tempat tumpuan pelancong dari asia dan juga serata dunia.

Santorini of Korea

Gelaran Santorini of Korea di ambil dari pada Satu tempat di Negara Greece . Tempat tersebut di namakan Santorini yang mana suasana di situ sama dengan santorini of korea. jadinya mereka menamakan tempat di korea itu sebagai santorini of Korea. Pelbagai warna bangunan yang menarik perhatian aku. orang penang cakap, meriah !

Selain itu, Binaan rumah di atas bukit juga merupakan persamaan antara Santorini of Korea dengan Santorini di Greece.

Sanorini of Korea

Jika berminat nak tahu lebih lanjut mengenai Santorini Of Korea . Boleh baca di sini. Mungkin juga sebagai wish list kita untuk sampai ke sini satu hari nanti. sebab cantik gila pemandangan2 macam ni. bukan semua tempat mampu untuk menjadikan kawsan dan tempatnya tumpuan dan menjadi tmpat yg unik. betul tak ?

Melancong ke Santorini of Korea >> KLIK SINI 

Sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

3 comments.. read them below or add one

Amanda Suria Amanda Suria September 25, 2015 at 10:31 AM
serius unik dan cantik..Korea dah masuk wishlist cuma belum ada kesempatan nak pergi je lagi...tak tahu la bila boleh pi
Zizie Zack Zizie Zack September 25, 2015 at 3:17 PM
kalau tak silap, ada dalam running man.. yg episod heroin winter sonata dtg as a a guest...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)