Selamat Menjawab UPSR !

Assalamualaikum !

UPSR | Hari ini bermula lah satu lagi episod baru untuk adik-adik kita yang akan ambil UPSR bermula hari ini dan seterusnya. Tapi pengalaman baru ni juga di kongsikan dengan ibu ayah yang pertama kali anaknya mengambil UPSR .


kalau korang buka fb tadi, Mak dengan ayah yang excited dan nervous berbanding anak2 hehehe.

Aku rasa entri ni pun mesti mak2 dan bapa2 yang akan bca kan. satu je nak pesan, sangka baik dengan anak2 kita. dia suah usaha sebaik mungkin, doakan lah dia wahai ayahanda dan bonda. Doa anda cukup bernilai di sisi tuhan. Jangan sombong dengan tuhan.

Abang doakan dik2 berjaya ya ! lepas ni boleh suh mak atau ayah book ticket Air Asia ya. hehe ticket tengah murah ni.. huhuhu .

TICKET AIRASIA PERCUMA !
MONYET MENGAMUK !
sekian !

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

PeRdU cINta PeRdU cINta September 8, 2015 at 1:15 PM
kita semua sama sama doakan adik adik yang mendudui peperiksaan UPSR.

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)