Perkataan "LEPAK" ada dalam Kamus Oxford

Advertisemen

Assalamualaikum,

LEPAK I Korang tahu perkataan lepak yang korang selalu guna tu kan ada dalam kamus oxford ! tak caya ? nah

B4d9

mesti korang cakap " alaa, edit nii " kan2 , nah aku bagi link ni tuk korang. tgk sendiri. hehe.tak sangka pulak sampai masuk kamus oxford . Bangga tak bangga tak ? acecece

Lepak dalam kamus ocford ! >> KLIK SINI

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments