Perkara yang DIHARAPKAN Oleh pengguna Handphone !

Hai,

SMARTPHONE  I Semua pengguna handphone mesti berharap handphone yang di gunakan tak pernah dan tak akan habis bateri . betul tak ? hahaha kalau charge sehari tu rasa macam boleh tahan seminggu tu kira okay la kan. Sebab sekarang ni, handphone cepat habis bateri satu hal. ni power bank pun cepat habis bateri juga apa kes. nak harapkan pagar, pagar tak da.. hahaha


kalau korang yang ada handphone ni, korang harap apa dengan handphone korang tu ? dekat sini mungkin korang akan dapat tahu pendapat orang lain yang mempunyai handphone dan harapan mereka. Ada yang harapa handphone boleh masuk dalam air la. dan macam macam lagi.

kalau handphone boleh masuk dalam air tu, handphone sony ada. try google cari. aku pun dah jatuh hati dengan sony dah ni. tapi tunggu la,lama2 sket, baru nk beli. hehehe

8 Perkara yang anda harapkan pada Handphone anda >> KLIK SINI .

meh share ngan aku ,apa yangkorang harapkan dengan handphone korang tu. iphone korang boleh rendam dalam air ka ? aceceececee. saja bagi panas line.. hehehe
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Saidila Abdul Rahman Saidila Abdul Rahman October 8, 2015 at 8:16 PM
yang penting jangan cepat panas dan heng......

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)