#MencintaiMu Trending di Media Sosial !

Assalamualaikum,

MENCINTAIMUDrama Mencintaimu dalam slot akasia di TV3 mendapat tempat dalam kalang peminat. di tambah pula, episod hari ini mengguris hati para wanita di luar sana.Bukan saja si anis yang terguris,tapi penonton juga terguris hati. Ini semua kerana Hisyam, sanggup dia buat macam tu kat Anis. dah la Anis tengah mengandung. KEJAM !

Hisyam lakonan sharnaaz Ahmad

haa, aku tau itu yang terlintas dalam otak korang kan.jangan risau, bukan korang sorang je macam tu. pengguna twitter juga meluahkan benda yang sama di Media sosial hari ini. meh aku share kan sikit apa yang di tweetkan oleh pengguna twitter mengenai Drama Mencintaimu !








korang klik gambar tu ya. mudahkan korang baca .

terkejut juga aku tengok episode hari ni. apa pendapat korang ? patutkah hisyam buat macam tu ? patutkah emak hisyam berkelakuan seperti itu ?

Komen aku : Padan Muka. hahaha itu je

jom share ngan aku ! ^_^

kalau yang tak tengok episode kali ni, p tengok dekat tonton.my !

lepstu komen sini ^^

ssekian .
Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 7 comments.. read them below or add one }

anazarin dotcom anazarin dotcom September 21, 2015 at 9:48 PM
Hahahaha.. tapi ntah pape terus ceraikan..macam ko yang bersalah lak
anazarin dotcom anazarin dotcom September 21, 2015 at 9:48 PM
Hahahaha.. tapi ntah pape terus ceraikan..macam ko yang bersalah lak
anazarin dotcom anazarin dotcom September 21, 2015 at 9:48 PM
Hahahaha.. tapi ntah pape terus ceraikan..macam ko yang bersalah lak

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)