KitKat Green TEA TAK SEDAP !!!


TAK SEDAP !

KITKAT GREEN TEA I Itu sahaja yang aku nak cakap. Aku rasa mungkin sebab aku kurang minat coklat putih kot,sebab rasa dia lain dan memuakkan .Aku lebih suka kitkat yang biasa tu. sedap pun sedap. yang atas ni kurang menambat hati. hehe Rasa dia kelat kelat skit.errmm

tapi ada juga testimoni dari kawan2 blogger lain. mostly kata sedap. mungkin rasa kita lain2 kot. hahaha

yang belum cuba lagi tu, sila la cuba, p beli dkat kedai .tak kan nak suh aku belanja koott.. hahaha

sekian .

PEDAS >> KLIK SINI
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

firzz duka firzz duka September 27, 2015 at 8:12 PM
Dah pernah makan masa member balik dari Jepun...tak sedap sebab i'm not green tea lovers...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)