Apabila Amran Fans jadi seorang doktor !

Hai,

AMRAN FANS | Semalam Heboh di Media sosial mengenai gambar seorang doktor hensem. Maka menjadi kegilaan para wanita untuk ke hospital .walaupun tak sakit,depa sanggup buat-buat sakit kerana nak tengok wajah doktor hensem tu. kata mereka di laman sosial.

tup tup tup,
malam tu juga, AMRAN post gambar2 dia  " ketika jadi doktor ". hahaha
aku punya gelak sorang2 semalam, aku tgk gak komen wanita2 terhadap gambar AMRAN tu.
ada yang kutuk, ada kata not bad, dan ada yang cakap HENSEM.

wah, ni bagi harapan untuk aku jadi doktor. hahaha
harapan hampir musnah dek kerana doktor hensem yang asal tu.
Amran sekali lagi menjadi ikon untuk berubah. cewah !

korang boleh p tgk dekat page Amran Fans di Fb ya !

bye !



Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

hanmsfrah hanmsfrah September 4, 2015 at 5:16 PM
hahahaha. kelakar la meran nii.
Si Galah Panjang Si Galah Panjang September 5, 2015 at 3:29 PM
hahahaha. lawak betul amran fans ni. boleh jd penghibur di kala duka. kikikii

#jenjalan sini, jemputlaa ke blog saya nanti yea :D

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)