Apabila sehari tidak ada INTERNET , Maka Jadilah macam ni ...

Hai !

alhamdulillah setelah seharian tkda internet kat rumah. hari ini dah ada balik dah

Mesti rasa produktif sikit hari anda kalau tk da internet kan. bagi aku sama ja. hahaha

kalau biasa, aku layan internet.Bila tkda, aku layan FIFA, game lakk. hahaha
jadinya masa aku still tk produktif la.tapi kalau main game ni, dia dapat merangsang otak kita ni, alasan je ubai oii..

masa tu lebih penting dari semua ni. betul tak.
aku pun dah start baca buku balik. nanti aku share kat korang tajuk buku tu ya ^^

ola, nanti aku sambung balik. sbb ada cite menarik yg aku nak share nanti.. huhu.

muka aku semalam.. hahaha

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.