Aku Malas Layan Transfer Move EPL dan Lain2 kerana ...


Assalamualaikum,

lagi 4 hari musim EPL yang baru akan bermula, pastinya hujung minggu anda telah di isi dengan match2 pasukan pilihan anda. betul tak ?

korang sokong team mana ? aku Manchester United.


dan sekarang juga musim transfer player kan. jadi,banyak la gosiip perpindahan . Tidak terkecuali player dari team2 besar contoh macama Man U. hahaha *penyokong liverpool sabaq sat. :P

macam gosip, last2 tak jadi pindah. antara sebab aku tak layan sgt transfer player ni. lagi satu, dkt media sibuk kata dah deal utk beberapa tahun, tgk2 tak deal lagi, offer pun tk keluar lagi.

pendekatan aku simple ja, apa yang official dari kelab itu yang aku percaya, gossip 2 layan boleh ,percaya jgn.skarang dok tunggu pedro tk smpai2 lagi.. hahaha

macam mana pendapat korang lak ?


No comments

Powered by Blogger.