800 Entri Blog !



Hai,

800 Entri | Alhamdulillah, dah masuk entri ke 8++ . Aku scroll Time Line blog dari aku mula-mula buat blog dulu sampai sekarang. macam-macam aku telah tulis dan kongsikan.Macam-macam jugak lah pandangan respond yang tercata di ruangan komen dan jugak yang tersimpan di dalam hati.

Aku harap tak da yang simpan dalam hati, sebab kadang-kadang entri aku terlalu tegas dan pedas.sebab aku tak nak orang fikir benda yang aku nak sampai kan tu dua atau tiga kali.sekali baca orang dah paham dan menerima di dalam hati.

Semoga Blog kataubaid ni tak terkubur. hahaha dan berharap ia terus mekar seperti bunga tulip kat bawah ni.

nak tengok gambar lawa-lawa follow insta @bdakmesir
Terima Kasih buat yang menyokong dalam kalangan keluarga dan family KBBA dan juga nlogger2 lain. korang memang terbaik dan tak pernah kedekut ilmu. bila bertanya je,mudah ja jawab dan bnyak membantu.

terima kasih.

** sapa nak join KBBA boleh pm bro ben ashaari ya !

3 ulasan:

  1. alhamdulillah. tahniah. blog baru saya entri 5++, jenuh jugak tu nak ke 8++

    BalasPadam
  2. wah. dh bnyak. tahniah.. teruskan menulis di blog.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.