2.6 bilion ringgit hanya DERMA !

Hai,

hari ni rasa terpanggil lak nak ulas, ermm bukan ulas pun just my seposen pandangan.boleh je nak tolak, ini cuma PANDANGAN !

kita tahu negara kita tgh bergolak dalam isu2 tertentu . sehinggakan apa yg keluar dari KERAJAAN di tolak mentah oleh rakyat. Sebab rakyat dah bosan dgn sandiwara pemimpin yg sudah dan pernah berbohong.Macam-macam statement keluar, banyak percanggahan antara satu sama lain .

Terbaru kenyataan yang keluar yang mengatakan 2.6bilion ringgit yang masuk ke dalam akaun PM kita adalah sumbangan derma dari pihak tertentu.

bila aku baca, aku rasa macam " PM yang kaya pun terima derma ke ? "

Aku stop dekat situ je, kang ada lak yang panas ti. hahaha
teringat satu doa .

" Ya, ALLAH kau nampakkan lah perkara yang benar itu benar, dan perkara yang batil itu batil "

semoga rakyat msia terus memerhati dan bertindak ^^

 




1 ulasan:

  1. musiabah pada orang lain..mentarbiah juga diri kita..kita berhak memilih untuk bersangka baik atau terus bersangka sangka..kerana di akhirat kelak..anggota kita sendiri yang menjadi saksi..bukan dia..bukan mereka..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.