Type something and hit enter

author photo
By On
Hai,

hari ni rasa terpanggil lak nak ulas, ermm bukan ulas pun just my seposen pandangan.boleh je nak tolak, ini cuma PANDANGAN !

kita tahu negara kita tgh bergolak dalam isu2 tertentu . sehinggakan apa yg keluar dari KERAJAAN di tolak mentah oleh rakyat. Sebab rakyat dah bosan dgn sandiwara pemimpin yg sudah dan pernah berbohong.Macam-macam statement keluar, banyak percanggahan antara satu sama lain .

Terbaru kenyataan yang keluar yang mengatakan 2.6bilion ringgit yang masuk ke dalam akaun PM kita adalah sumbangan derma dari pihak tertentu.

bila aku baca, aku rasa macam " PM yang kaya pun terima derma ke ? "

Aku stop dekat situ je, kang ada lak yang panas ti. hahaha
teringat satu doa .

" Ya, ALLAH kau nampakkan lah perkara yang benar itu benar, dan perkara yang batil itu batil "

semoga rakyat msia terus memerhati dan bertindak ^^

 




1 comments:

avatar

musiabah pada orang lain..mentarbiah juga diri kita..kita berhak memilih untuk bersangka baik atau terus bersangka sangka..kerana di akhirat kelak..anggota kita sendiri yang menjadi saksi..bukan dia..bukan mereka..

Click to comment