Twitter Kini Menghiburkan :3


Assalamualaikum !

ada orang tak ? hahaha
setelah kebuntuan idea aku selama sehari, kini aku kembali menulis.

penat weh, cari idea tak jumpa. nak cari idea ni mudah bila dah " hot issue ", maka laju je nak update,
kali ni aku cuba nak update mengenai twitter. korang ada twitter ? kalau ada follow la aku. tp tweet aku ni lagha sikit. hahaha

sebab sehari dua hari ni, aku tgk twitter banyak mengeluarkan produk2 jenaka dan lawak. dengan tweet2 dari kawan2 kita yg menghiburkan hati.

contohnya :







ini antara tweet2 yang menghiburkan hati. kadang2 tu sampai gelak sorang2 sbb baca tweet kawan2 kita ni.

korang rasa macam mana ? ^^

1 ulasan:

  1. hehehehehe..walau pun lawk..yang baik kita ambil..dan kalau pun fakta..kalau kurang elok kita buang sejauhnya..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.