Padah Laman Sosial !

28 Julai 2015


Assalamualaikum, 

Inilah masalah bila gambar fb lebih lawa berbanding rupa sebenar. hahaha
sebenarnya tak perlu la sampai bergaduh, dah memang di cipta apps2 edit gambar ni utk edit yg mana kurang. jadinya, kalau dpt tk serupa pun nk buat mcm mana kan.

cerita dalam gambar ni diorang first date tapi dah gaduh. di sebabkan rupa asal yg tk sama dgn gambar di media sosisal hahamungkin depa ni memang dah berharap sgt ni kot.

nasihat utk kita, hati2 bila tgk gambar di fb dan jangan letak pengharapan yg tinggi bila just tgk satu2 gambar.

cth aku, gambar aku kt fb hensem, bila tgk real lagi hensem hahaha
melawak je kay.. haha



sila baca kisah yg berlaku. klik gambar utk lebih jelas ^^

1 ulasan:

Kataubaid© .