M.A.I.D pun nak raya !


Assalamualaikum.

korang dah tgk ke cite ni ? masa aku update entri, aku tgh tgk kat tv. haha
lawak lak tgk ayda jebat ni jadi tomboi. haha

dalam episode raya ni, nurul meninggal dunia. jadinya Mr. F macam tak terurus sikit pada awalnya. sampai la adik dia jumpa seseorang yg bernama mira yg mirip mukanya dgn nurul.

setelah kematian nurul, maya ex gf mr. f pun mai la tuk grab the chance tuk goda balik mr.f. tapi last2 tk dapat jugak apabila Mr. F kata dia nak kawin dgn mira. Mira ni pulak baik dia macam nurul, adam* anak mr f dgn nurul pun suka kat dia.

ada beberapa konflik yg berlaku kat mira ni, antaranya di kena paksa kawin dgn anak tok ketua di kampung dia. tapi last2 dia balik semula ke KL dan jadi org gaji balik kepada Mr. F.

jadi, jangan lupa tgk !!

aku tgk episode ulangan je. takpa astro kan selalu dok ulang cita. haha

sorry gambar terdedah auratnya :(

1 ulasan:

  1. isk nak kena tengok ni ..
    jemput la singgah makan kuih raya

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.