JDT Vs Dortmund !

Advertisemen


Assalamualaikum,

international club friendly macth !

perlawanan antara JDT (Malaysia ) vs Borussia Dortmund ( jerman ) berkesudahan dgn :





Embedded image permalink

walaupun kalah dgn banyak gol, tapi better then pilihan malaysia yg kalah. hehe
tak terasa sgt la.
anyway aku tgk second half pun, jdt bnyak control ball tp defend tu kdng2 hampeh. hehe.. tp tk pa, dah buat yg terbaik ! ^_^

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments