Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum,

korang pernah alami masalah wifi di rumah  atau di mana2 sahaja ?
bila tk da internet mula la hidup rasa boring dan rasa kosong je kan.

akibatnya,muka jadi monyok dan tak bermaya. macam gambaq kat bawah ni.
hehehe


sekarang dah mudah dah nak sambung dgn internet,dulu aku ingt lagi. nk guna internet kena sambung ngan Wlan lpas tu kena pakai wire biru tu.. sambung dgn TMNET. kalau takda signal tk leh pakai. hahaha

skrang dah lain kan. zaman makin mudah dan hebat.
guna nikmat dgn sebaik2nya ^^

sekian.

Jom komen dibawah

Comments
4 Comments

4 comments

avatar

Kemudahan jangan disalah guna..

avatar

hahahahaa... macam anak akak... kikikiiii

avatar

dah biasa,balik kg line telefon pun takde hahahha...so ok je heheh

avatar

sekarang pun, tenet tengah slow.. ngantuk betei tunggu loading..

Click to comment