Bila Wifi Tidak Boleh guna.jadilah macam ni

30 Julai 2015


Assalamualaikum,

korang pernah alami masalah wifi di rumah  atau di mana2 sahaja ?
bila tk da internet mula la hidup rasa boring dan rasa kosong je kan.

akibatnya,muka jadi monyok dan tak bermaya. macam gambaq kat bawah ni.
hehehe


sekarang dah mudah dah nak sambung dgn internet,dulu aku ingt lagi. nk guna internet kena sambung ngan Wlan lpas tu kena pakai wire biru tu.. sambung dgn TMNET. kalau takda signal tk leh pakai. hahaha

skrang dah lain kan. zaman makin mudah dan hebat.
guna nikmat dgn sebaik2nya ^^

sekian.

4 ulasan:

  1. Kemudahan jangan disalah guna..

    BalasPadam
  2. hahahahaa... macam anak akak... kikikiiii

    BalasPadam
  3. dah biasa,balik kg line telefon pun takde hahahha...so ok je heheh

    BalasPadam
  4. sekarang pun, tenet tengah slow.. ngantuk betei tunggu loading..

    BalasPadam

Kataubaid© .