Type something and hit enter

author photo
By On

Hai,

sekarang ni tgh hangat memperkatakan tentang respond ahmad Maslan mengenai satu soalan .

" BN boleh ke menang esok ?

jawapannya

" saya kata esok bukan PRU "



hah sudah, hahaha

kita judge berdasarkan statement atas ni ok. bukan fitnah .
kalau dia maksudkan lain, tk pe la. kita berbicara pasl gambar atas ni.

tapi serius, tgk orang marah atau pun amik ni sbgai troll semata.

Dato Ahmad Maslan adalah antara mentri yang banyak kali trending kt twitter ebrdasarkan statement yg bagi aku lucu .

ada juga menteri macam ni. hehe

korang rasa macam mana lak ?

1 comments:

Click to comment