Tengah Solat,Tiba-tiba bau d*****

20 Jun 2015



Assalamulaikum,

hehe hari ni aku nak cerita sedikit mengenai semalam.
apa yang berlaku semalam ?

macam biasa kita p solat terawih kat masjid.tgh solat isyak ,tiba2 hidung aku dapat mengecam satu bau yang kurang  enak bagi aku.

nak tau bau apa ?

Bau Durian. arghhh. spoil solat aku.. hahaha


dah la aku tak makan durian, bau dia pun dah boleh buat muka aku ni berkerut-kerut .

lepas tu pulak bau rokok.. yukss.. sorry,aku memang tk suka bau rokok. allergic. kahkahkah

cuma peringatan bersama, kalau boleh jangn la makan makanan yg boleh memberi ketidak selesaan kepada orang lain ketika kita solat jemaah di masjid.

itu je, tak salah makan durian. tapi berlahak time solat jemaah di mana orang sekeliling kau tak suka bau tu, itu salah.. ahahaha. cam ostaz dah.. huhu

anyway bukan nak kutuk , cuma peringatan bersama.. huhu

penang pun bnyak buah durian. bila family aku makan, aku lari masuk bilik.. hahaha

penig weh.. haha

sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .